תושבות ותושבים יקרים,

ישיבת הערכת מצב נוספת התקיימה הבוקר במועצה,
להלן העידכונים, ההנחיות וההמלצות נכון להיום:

• לידיעתכם, המועצה אוספת מהישובים פרטי קשר של התושבים למקרה של צורך דחוף בשליחת הודעת חירום מידית. אלה ישלחו במקרים הכרחיים בלבד.
  •  המועצה נערכת לצמצום בכוח אדם בכדי לעמוד בהנחיות משרד הבריאות ומשרד הפנים לשם שמירה על בריאות הציבור.
  • תלמידי בתי הספר נכנסו למתכונת "למידה מרחוק", הפידבקים כרגע חיובים מאד.
  • יצירת "ריחוק חברתי"- ברור לנו כי במצב זה של חוסר שגרה, ישנו קושי להצמד להנחיות במיוחד עם ילדים, אך למען בריאות הציבור, מדגישים שוב כי יש להמנע מהתכנסויות של למעלה מ-10 אנשים ועל שמירת מרחק של כ-2 מטרים בין אנשים.

מצורפים שני שאלונים:
 1. לאיתור צרכים של מבודדים בישובים

2. לאיתור מתנדבים בתחומים שונים

• מצורף מכתב המלצות להורים מהשפ"ח (שירות פסיכולוגי חינוכי) לגבי אופן התיווך של נושא הקורונה לילדים.

בעברית
בערבית

• בנוסף, נפתח קו חם של צוות השפ"ח עבור מי שמרגיש שזקוק לסיוע:

עברית - 050-2304621
ערבית - 050-7011137

• אתר המועצה מעודכן באופן שוטף בכל המידע הנוגע לנושא הקורונה: הודעות המועצה, מספרי המוקדים, קישורים לאתרים רלוונטיים, המלצות, שאלוני איתורי הצרכים והצעות לפעילויות פנאי והפגה.

נמשיך ונעדכן,
רק בריאות.