ברוח טובה מאוד

אחרי שנה של הפסקה בגלל הקורונה, מרוץ "לרוץ ברוח טובה" חזר להתקיים במתחם נעמן. האווירה הסתווית רק תרמה לרוח ההתנדבותית

כמיטב המסורת התקיים השנה מרוץ "לרוץ ברוח טובה" במטה אשר. הייתה זו המהדורה השישית של המרוץ, שנערך אחרי תקופה מורכבת, שמעט הרחיקה בנינו.

השנה, בניגוד לשנים קודמות, המרוץ התקיים בסתיו - וההמונים שהגיעו הזכירו לכולנו את הרוח האיתנה של מטה אשר: ששום דבר לא עוצר את הרוח הטובה הזאת, את המחויבות, הנחישות להיות כאן אחד בשביל השני.

מטרת המרוץ, שמפיקה בכל שנה יחידת ההתנדבות של מטה אשר, היא להתקדם ולקדם ביחד שלל פעילויות לצעירים ובוגרים עם מוגבלות ובני משפחותיהם לאורך כל השנה.

מנהלת היחידה לירז נפגי אמרה: "אני מאחלת שהחיבור והכוחות העצומים שפגשנו ופגשתי במרוץ ימשיכו עם כל אחד ואחת מאיתנו וילוו אותנו לאורך כל השנה. שנמשיך לממש את אהבת הספורט, אהבת הטבע ואהבת האדם לאורך כל השנה בשלל פעילויות התנדבות ונתינה. נתראה במרוץ הבא".

לירז ביקשה להודות לכל אחד ואחת שסייעו ותרמו להצלחת המרוץ; להנהלת המועצה והעומד בראשה, משה דוידוביץ, עובדי המרכז הקהילתי והמועצה על כל מחלקותיהם.

צילום: Ritvo photography

למתנדבים הרבים של יחידת ההתנדבות הרשותית, חניכי מכינת רעות מיחיעם וראש הנקרה, רוכבי ברמד, פייסרים של קבוצת שי לחיים, מתנדבי הנעורים של עין המפרץ ועוד רבים וטובים.

תודה למועדוני הריצה באזור, תודה לבתי הספר המיוחדים, הארגונים והעמותות של אנשים עם מוגבלות שהגיעו ותרמו ליצירת חיבור מיוחד זה, תודה לרשות ניקוז ונחלים גליל מערבי, לרדיו 99.5, ימא, ברמד, אלביט, חניתה מתכת, חניתה דייברי דנינסון, שטראוס, בית האריזה כברי, שוק פייסל.

ותודה לכל הרצים והתורמים שהתגייסו למען מטרה חשובה זו.

צילום: Ritvo photography