תחרות אפיק ישראל חוזרת לגליל המערבי

מרוץ אופני השטח היוקרתי חוזר לאחר שנה של הפסקה לאזורנו, ויתקיים החל ב-6 באוקטובר - מחומות עכו ועד הנקרות

לאחר שנה של הפסקה, תחרות אופני ההרים הבינלאומית "ברא אפיק ישראל" חוזרת אלינו למועצה לפעם נוספת. התחרות תתקיים בסוף השבוע שבין ה-6 ל-9 באוקטובר בשפע מסלולים באזור - מחומות העיר העתיקה של עכו ועד הנקרות של ראש הנקרה ומסלולי השטח של יער חניתה.

אפיק ישראל נחשבת לתחרות אופני השטח החשובה ביותר שמתקיימת בישראל, ומשתתפים בה מיטב הרוכבים מהארץ והעולם. במקביל גם רוכבים חובבים מוזמנים להשתתף בתחרות ואפילו להשתתף במקצה אחד בלבד כדי לחוש מקרוב בחוויה המאתגרת. ההתרגשות וההכנות לאירוע הענק ומלא השמחה שיתרחש לאורכה ולרוחבה של המועצה ואזור הגליל המערבי כולו בשיאן. מארגני המירוץ והנהלת המועצה מזמינים את תושבי ותושבות מטה אשר להשתתף במרוץ באופן פעיל או לצפות בו ולהיות חלק מהאווירה הספורטיבית המטריפה הזאת.

עדכונים על המסלולים, עמדות הצפייה וכפר התחרות יתפרסמו באתר התחרות.

כמו כן, מצורף מדריך לצופים ולמעודדים.

ויש גם סרטון בהשתתפות ראש המועצה ומארגני התחרות.