עונת הרחצה הוארכה בשבועיים

בעקבות היציאה מהסגר החליטה המועצה להאריך את עונת הרחצה, שננעלה רשמית אתמול, עד ל-31 באוקטובר - ובכך לאפשר לתושבי האזור ליהנות מחופי הים באופן מסודר ובטוח

המועצה תאריך את עונת הרחצה בחופייה בשבועיים נוספים עבור הציבור הרחב. עונת הרחצה הסתיימה אתמול (שבת, 17 באוקטובר) באופן רשמי, על פי הוראות משרד הפנים. אך הציבור הרחב כלל לא זכה לנצל אותה וליהנות מבילוי בים עקב הנחיות הסגר.

על כן, ולאור מזג האוויר החמים הצפוי לנו בתקופה הקרובה, החליט ראש המועצה משה דוידוביץ להאריך את עונת הרחצה בשבועיים נוספים, עד ל-31 באוקטובר. הארכת העונה תתקיים בשלושת חופי הרחצה המוכרזים של המועצה: בצת, אכזיב ושבי ציון. החופים יפעלו החל ממחר (יום שני, 19 באוקטובר) ועד ליום שבת, 31 באוקטובר,  בין השעות 8:00 ל-17:00 אחר הצהריים.

"מגיע לציבור בישראל, שנהג באחריות ראויה לשבח והקפיד על כללי הסגר, לבלות קצת במרחב הפתוח, לקבל עוד כמה ימים של חסד ופיצוי על עונת הרחצה שנעלמה לה במהלך ההתמודדות עם התפשטות נגיף הקורונה", אמר ראש המועצה. "כשיש כל כך מעט אפשרויות לבילוי חינמי ולהפוגה במרחב הפתוח שבו ניתן לשמור על מרחק, על קפסולות ועל בריאות הציבור, אנחנו נעשה כל שניתן כדי לסייע  ולאפשר לתושבי מטה אשר והציבור הרחב קצת כיף ונחת. אני קורא לכולם לשמור על הנחיות הבריאות, ולהקפיד להיכנס למים רק בחופים מוכרזים ובשעות הפעילות של תחנות ההצלה".

חוף אכזיב. "מגיע לתושבים קצת כיף" (צילום: שרית עוזיאלי)