מקהלת מטה אשר ציינה יום הולדת 40 במופע מיוחד

מנצחי המקהלה בעבר ובהווה חלקו כבוד להרכב הקולי הוותיק של מטה אשר במופע שהתקיים בקשת אילון לציון ארבעה עשורים של יצירה וחברות

קונצרט מיוחד לציון חגיגות ה-40 למקהלת מטה אשר התקיים ביום חמישי האחרון (31 באוקטובר) באולם בר אוריין בקשת אילון.

פתח ובירך ראש המועצה משה דוידוביץ, שאיחל המשך הצלחה לחברי המקהלה על עבודתם הנפלאה וייצוג המועצה בכבוד. לאירוע המרגש הגיעו במיוחד ארבעה מנצחים שניצחו על המקהלה מיום הקמתה ולאורך 40 השנה, ובהם ראשון המנצחים יוסי זייפרט. כמו זכה להוקרה יואב איילי ז"ל מכליל, שניצח גם הוא על המקהלה.

א הקונצרט הוביל ביד רמה המנצח הנוכחי של המקהלה, ד"ר תומר השיג וניגנה בו בכישרון רב אינה קווינטון, שמלווה את המקהלה בפסנתר באופן קבוע. המקהלה זוכה לתמיכה של מחלקת התרבות האזורית בראשות עדנה טף, שביקשה להודות לאודיל שעובדת לצדה וליאן - שמקשר בין המקהלה לבין מחלקת התרבות מטה אשר.

הלהקה מופיעה בארץ ובעולם ותשמח להופיע ביישובי מטה אשר. מוזמנים בחום ליצור קשר. מזל טוב ועוד המון שנים של יצירה.

מקהלת מטה אשר עם המנצח תומר הישג (צילומים: RITVO PHOTOGRAPHY