ותיקי המועצה סיכמו שנת לימודים פורייה בבית הספר יהל

מאות מתושבי מטה אשר הלומדים בבית הספר השתתפו באירוע סיום השנה המרגש, שהתקיים בקשת אילון. מנהלת בית הספר אירית זיו בירכה את התלמידים ביהל: "רוח הנעורים שלכם מהווה דוגמה ומופת"

ביום רביעי, 19 ביוני, התקיים באולם קשת אילון המפגש החגיגי לסיום שנת הלימודים בבבית הספר יהל.
מאות אזרחים ותיקים מכל רחבי המועצה התקבצו יחד למפגש אחרון ומשמח לשנה זו, בו לאחר כיבוד קל, נכנסו לאולם הקונצרטים המרשים, לברכות של דן תנחומא, מנכ"ל המועצה החדש, רחלי גזית, מנהלת עמותת הוותיק ואירית זיו, מנהלת בית הספר.
לאחריהם בתוכנית האומנותית רקדה ובירכה בשם המורים דליה קיטאי. לאחר מכן בשירה וגיטרה הופיע ניתאי שגיב מפרויקט "מקורוק". ניתאי כתב, הלחין וביצע שני שירים בהשראת טקסטים מן המקורות. במופע המרכזי, "שירים אהובים", כיכבה הזמרת הזמרת שולי נתן. לצדה הופיע בן זוגה, אייבי לוי, שסיפר סיפור מרגש על חוויה אישית ואנושית שלו מהמערכה על ירושלים במלחמת ששת הימים.
"בשנה החולפת פקדו את הלימודים ב'יהל' יותר מ-550  תלמידים- וותיקים שוחרי דעת ורבי תובנות", סיכמה אירית זיו את השנה האחרונה. תודה מיוחדת לכם, חברי יהל, התלמידים שלנו, שמהווים לנו דוגמה ומופת לרוח נעורים למוטיבציה, להתגברות על קשיים, ולאופטימיות שאינה נגמרת. אנו מצפים ומייחלים לראותכם איתנו גם בהמשך הדרך".