מעבר לקטלוג הספריה

קול קורא - יצירה מקומית

מועצה אזורית מטה אשר מכריזה על הענקת פרס הוקרה
ליוצרים ויוצרות בתחום הספרות היפה או ספרות העיון לשנת 2021

הפרס יינתן ליוצרים בתחום הספרות במטה אשר בדגש על יצירה מקומית, במטרה לטפח ולחזק את הזהות המקומית והשייכות של התושבים לקהילה. הפרס, בגובה 4,500 ₪, יינתן לכל כותב שייבחר על ידי צוות היגוי מטעם המועצה, ומיועד לארבעה כותבים, לכל היותר, תושבי מטה אשר. כותבים, סופרים ומשוררים מוזמנים להגיש את מועמדותם בהתאם לתקנון. הפנייה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, ומיועדת לכל המגדרים.

לקול קורא ותקנון הפרס

לטופס פרטים אישיים

קבלת קהל בספריה

קבלת קהל בזמן לימודים

אנא עקבו אחר הודעות הספריה כאן באתר, בפייסבוק ובניוזלטר

כדי להישאר מעודכנים

הרשמה לפריטים דיגיטליים

מנויי הספריה יכולים להצטרף לספריה הדיגיטלית הישראלית, ואם לא מצאתם את מבוקשכם שם יש באפשרותכם לבקש מאתנו קופון לספר דיגיטלי באפליקציית e-vrit או לספר קולי באפליקציית icast. לבקשת הרשמה להצטרפות לספריה הדיגיטלית, לאתר הסרטים פילמדי או לקבלת קופון הקליקו כאן

מענק לעידוד יצירה מקומית

"הבית הוא מקום שאם אתה חייב לשוב אליו תמיד פתוחה בו דלת לקראתך" / נתן יונתן

זו הפעם החמישית שהמועצה האזורית מטה אשר והספריה האזורית מחלקות לכותבים וכותבות תושבי המועצה את המענק לעידוד היצירה המקומית. המענקים ניתנים על ספרים נבחרים שיש בהם זיקה ליישובי המועצה או לאזור. ואלה הזוכים במענק השנה:

בזכות ההזדקנות

ד"ר כרמל שלו מכליל על ספרה "בזכות ההזדקנות"

הגרעין והקליפה

ד"ר יונת רוטמן מעין המפרץ על ספרה "הגרעין והקליפה – סיפורה של להקת המחול הקיבוצית"

רחוב 60 (1)

אלדר גלאור מכליל על ספרו "רחוב 60"

שומר פעם שומר תמיד! (1)

יוסי ליבנה מגעתון על ספרו "שומר פעם שומר תמיד!"

נאחל לזוכים הצלחה ובריאות, ונזכיר שניתן כמובן לשאול את ספריהם בספריה האזורית שלנו.

אפליקציה לקטלוג הספריה האזורית מטה אשר

חדש! אפליקציית iSmartLib מחברת אתכם לספריה ישירות מהטלפון

הורידו את iSmartLib לטלפון הנייד שלכם (ללא תשלום) ותוכלו להיכנס עם מספר הקורא והסיסמה שלכם לקטלוג המקוון, לראות מה חדש, לחפש ולהזמין פריטים, להיזכר בפריטים ששאלתם, להאריך את משך ההשאלה ועוד. לבירור מספר קורא וסיסמה אפשר לפנות אלינו באימייל או בטלפון במקרה הצורך.

קישורים

הילדים מחפשים ספר?