מחלקה פרטי המענים פרטי התקשרות
צעירים בית למשפחות לילדים על הרצף התקשורתי, מגוון פעילויות.
תכנית עמיתים

תכנית 'עמיתים לבוגרים' פונה לזכאי סל שיקום של משרד הבריאות (רקע נפשי).
התכנית מציעה ליווי פרטני בתהליכי השתלבות בקהילה דרך פעילויות פנאי וחברה הפתוחות לקהל הרחב.

נעמה הולמן-אבנרי  054-5865699 או  amitim@mta.org.il
רווחה קבוצות חברתיות לנוער וצעירים על הספקטרום האוטיסטי או לקויות למידה מורכבות בתפקוד גבוה.
קבוצת נוער גילאי 15-20, קבוצת צעירים 20-30.
מטרת הקבוצות היא להרחיב את המעגל החברתי וליצור תחושת שייכות אצל המשתתפים.

מרכז קהילתי הפעלת משחקיה נגישה הכוללת משחקים ומתקנים המותאמים לילדים עם צרכים מיוחדים ממוגבלויות שונות, המאפשרת משחק חופשי, באוירה נעימה.
במקום מתקיימות:
פעילות יצירה, מוזיקת רקע, משחקי קופסא לגיל הרך, שעת סיפור ועוד.
הפעלות קצרות (15 דק') מיוחדות.
המשחקיה מופעלת על ידי מדריכה מוסמכת בשכר וצוות מתנדבות רחב לאורך כל השנה, גם בחופשים.
ימי שני בין השעות 17:00-18:30 .
מקום: המשחקייה נמצאת במבנה המרכזי של מרכז קהילתי, מתנ"ס מטה אשר, בכניסה לקיבוץ עברון, מקום נגיש ונוח גם למגיעים בתחבורה ציבורית, או בטרמפים.

חינוך בלתי פורמאלי כנפיים של קרמבו - תנועת נוער לילדים עם ובלי מצרכים מיוחדים.
מיועדת לילדים בכתות א' עד יב'.
התנועה מקיימת שגרת פעילות לילדים בעלי צרכים מיוחדים על רצפים שונים.
הפעילות מתקיימת פעמיים בשבוע לצוותי החונכים (כתה ח' ומעלה) ופעם אחת בשבוע עבור כלל החניכים.
במסגרת הפעילות הסניפית עוברים פעולות משותפות, משחקים, יוצאים לטיולים ומחנות ומתנסים בהובלה והדרכה (החל מכתה ט').
הסניף מרוכז של ידי רכזת בוגרת, וצוות מוביל של חניכים בכתה י'-יב'.
הפעילות מתקיימת במושב שבי ציון בימים שני ורביעי.
אנה 054-2378231

חינוך בלתי פורמאלי הקבוצות החברתיות של עמותת רקפת נועדו לתת מענה לילדים ונוער בכיתות ז'-יב' המתמודדים עם קשיים וחרדה חברתית.
המטרה של הקבוצה היא לתת כלים להתמודדות עם סיטואציות חברתיות ולתרגל, בעזרת חשיפות מבוקרות את היכולות הבין אישיות של ילדים שסובלים מקשיים חברתיים, בדידות וחרדה חברתית מסיבות שונות.
הקבוצה נפגשת אחת לשבוע בימי ראשון בבניין מתנ"ס מטה אשר (עברון). הפעילות כרוכה בתשלום מתחדש מידי חודש

ג'וי, רכזת אזור צפון עמותת רקפת