המועצה האזורית יוצאת בקול קורא ליזמים, המתגוררים ופועלים ביישובי המועצה, להגיש את מועמדותם להצטרפות לחממת DelVoda בווסט דה מויין, במטרה להכיר את השוק האמריקאי, לבנות תוכנית עסקית המתאימה לשוק זה, לאתר משקיעים ועוד.

ראש המועצה, יורם ישראלי: "בביקור האחרון שלנו בעיר התאומה שלנו, ווסט דה מוין במדינת איווה שבארה"ב, דיברנו הרבה על איך להפוך את שיתוף הפעולה בינינו לרלוונטי עבור התושבים שלנו. אחת התוצאות שעלו מהדיון הזה הוא שיתוף פעולה בתחום היזמות, שיכלול איתור מיזמים בתחומים שונים, שמצויים בשלב גיוס כספים ראשוני והגיעו לשלב של קונספט מגובש - בין היתר בתחומי החקלאות, בנקאות, הביטוח והמכשור הרפואי".

יזמים שמעוניינים להגיש מועמדות מוזמנים לצפות בפרטים ובתנאים המלאים בקובץ המצורף כאן

ישראלי: "מדובר בהזדמנות יוצאת דופן ליזמים מקומיים, שמעוניינים לקדם את המיזם שלהם בתנאי חממה בארה"ב ובכך להעמיק ולחזק את הקשר בין הרשויות".