קבוצת הבוגרים של הפועל מטה אשר/עכו איננה היחידה שעושה חיל השנה: אתמול התקיימה בנעמן אליפות בתי הספר היסודיים של מטה אשר, שחשפה עד כמה עמוק נטוע המשחק הזה באזור.

באליפות השתתפו עשרות שחקנים ושחקניות צעירים מרחבי המועצה, שהטובים בהם ובהן מצורפים לקבוצות של המועדון. בטורניר השתתפו שלוש נבחרות: בית הספר גוונים מעין המפרץ, מעיינות מכברי ושלום-עליכם מבצת. את הקבוצות ליוו חבריהם ללימודים של שחקני הנבחרות, שעודדו בצורה מרשימה לכל אורך הטורניר. בטורניר ביקרו גם ראש המועצה יורם ישראל וסגנו איל רייז, שחילקו את הגביעים למשתתפים.

לאורך הטורניר בלטה השליטה של בית הספר גוונים, שמאמן קבוצת הבוגרים נעם כץ מלמד בו כמורה לספורט. נבחרות בית הספר מעין המפרץ נהנו (גם) מהאווירה הביתית בנעמן וסיימו את הטורניר עם דאבל: אלופי הבנים והבנות.

להלן הדירוג הסופי:

בנים:  1. גוונים; 2. מעיינות; 3. בצת.

בנות:  1. גוונים; 2. מעיינות; 3. גוונים (קבוצה נוספת מבית הספר).

את הטורניר ארגנה מחלקת הספורט של מטה אשר, בהובלת המנהל גל מנצור ורכז הכדורעף איתי קדם. הנה כמה תמונות מהאירוע הנהדר:

לצפייה בסרטון מהטורניר

הענקת הגביעים בטורניר הבנים לבתי הספר היסודיים