קבוצת הכדורסל מכבי רמת חן/בליך מליגת העל לנשים בכדורסל והמאמנת שירה העליון ביקרו בשבוע שעבר (שני 13.2) בבית הספר חופי הגליל ופגשו את תלמידי ותלמידות בית הספר,  במסגרת "כדורסל נשים למען הקהילה" של מפעל הפיס.

הקבוצה קיימה משחק ראווה מול קבוצת תלמידי בית הספר היסודי שבגשר הזיו. התלמידים, שהגיעו לפגוש את שחקניות ליגת העל, עודדו בלהט את השחקניות ואת קבוצת בית הספר ויצרו אווירה מיוחדת ויוצאת דופן.

הפעילות נפתחה בטקס תודות ונאומים קצר בנוכחותם של סגן ראש המועצה אייל רייז ושל מנהל מחלקת הספורט גל מנצור. בסיום הטקס נערך משחק ראווה בין שחקניות רמת חן לבין שחקניות בית הספר. במהלך הפסקת המחצית של המשחק נערכו תחרויות קליעות בהשתתפות תלמידי בית הספר ולמנצחים הוענקו כדורים חתומים על ידי שחקניות מכבי רמת חן.

בסיום המשחק נבחרו והוכתרו שתי שחקניות בית הספר: יובל אלמקייס ועינב פרנזלר לשחקניות המצטיינות וקיבלו שתיהן חולצה חתומה מידי קפטנית קבוצת רמת חן, שירן צעירי. בתחרות השלשות המסורתית ניצחה אביגיל חורש.

קפטן רמת חן שירן צעירי עם השחקניות המצטיינות (צילום: עודד קרני)