מחלקת הספורט של מטה אשר המשיכה השנה במסורת לציון זכרו שלראש הממשלה יצחק רבין ז"ל בטורניר טניס שקיימה לתלמידי בתי הספר היסודיים. הטורניר המוצלח התקיים בגשר הזיו ביום שני (6.11) בהשתתפות כ-120 תלמידים/ות משישה בתי ספר במועצה.

בטורניר התארח זו השנה השלישית עוזרו האישי של רבין, אריה ברוש. שנשא דברים בטקס שנעל את האירוע. ברוש אמר כי הוא מוקסם מהאירוע המדהים והוא משוכנע שזאת הדרך הטובה ביותר להנציח את זכרו של רבין. "אני גאה לראות כאן כבוד הדדי, לחיצת יד, הגינות וספורטיביות, ומאוד שמח שהגעתי לכאן", הוסיף ברוש.

בטקס הסיום נשא דברים גם סגן ראש המועצה ויו"ר המתנ"ס איל רייז. כמו כן בירכו את המשתתפים סגן ראש המועצה משה דוידוביץ', אחראי בתי הספר היסודיים במחלקת החינוך עמי בלנק ומנהל מחלקת הספורט גל מנצור.

תודה לכל בתי הספר שהשתתפו לכל עובדי מחלקת ספורט, המתנדבים, המרכז הקהילתי והמועצה על הצלחת האירוע. ניפגש בשנה הבא.

כתבה מלאה, תמונות ופרטים נוספים - בפייסבוק ובגיליון הבא של עיתון "זה אשר".

טקס הסיום לטורניר המוצלח בגשר הזיו