השבוע (שני 28 במאי) התקיים בבניין המועצה ברגבה שיח גלריה לתערוכה "משהו מהבטן" המוצגת במקום. המפגש התקיים בהשתתפות היועצת לקידום מעמד האישה במועצה נילי אלון והמשוררות המשתתפות בתערוכה אביטל בר, אסתי ויסמן, יונית לאונר וענת גרי לקריף (שתיהן בתמונה), אשר שיתפו מסיפורן האישי והקריאו שירים פרי עטן.
להקת Becki's band הוסיפה קצב ואווירה לאירוע במבחר שירים מכל הזמנים. את שיח הגלריה הנחתה עו"ד אפרת אומיאל פדידה, יו"ר תנועת "כל הנשים" ומיוזמות התערוכה (ביחד עם טלי אלון). המפגש דן בייחודה של היצירה הנשית רשמים מהיצירות המופיעות בתערוכה והגיגים לגבי השילוב בין הצילומים לשירה.
תחרות הצילום והשירה הנשית "משהו מהבטן" התקיימה במהלך החודשים נובמבר-ינואר 2018 במטרה לעודד יצירה וחשיפה של יצירה נשית.  בתחרות השתתפו 186 נשים מכל הארץ ומכל קשת גווני האוכלוסיה. התערוכה מציגה את 62 היצירות שזכו בתחרות. התערוכה תוצג בבניין המועצה מטה אשר עד סוף חודש יוני ולאחר מכן תנדוד ברחבי הארץ ובין השאר תגיע לערים: ירושלים, באר שבע, חיפה, אילת, ורמת גן.
השופטות בתחרות היו העיתונאית והסופרת ליהיא לפיד, הסופרת גל לנדאו, היוצרת רקפת חולדאי,  המשוררת שירה כהן,  הסופרת ד"ר מיכל סגל ארנולד, האמנית והמלחינה אביבה חיים טובים והצלמת ליאת אולמרט.

אתר התחרות

(צילום: שרית עוזיאלי)