"שביל אשר" – אירוע הפתיחה החגיגי

ביום שישי, 22.12.17, ייערך אירוע הפתיחה של "שביל מחבר יישובים", שבמסגרתו ייחנכו מקטעים 1 ו-2. שני המקטעים הם חלק מפרויקט נרחב הכולל תכנון והסדרת שביל של כ-200 ק"מ שיחבר את כל יישובי המועצה.

banerinternet

הנכם מוזמנים לאירוע חווייתי לכל המשפחה, אשר יתחיל במבואת בניין המועצה, וימשיך בהליכה במקטע השביל ממבואת המועצה, דרך שבי ציון, לאורך הים עד בוסתן הגליל. לאורך השביל תתקיימנה פעילויות מהנות לכל המשפחה כגון, תרגול יוגה על חוף הים, מעגל מתופפים, פעילויות חווייתיות של קק"ל ובסיום המסלול בבוסתן הגליל יתקיים מופע "אקו מיוזיק" המבוסס על כלי נגינה העשויים מחומרים ממוחזרים. בנוסף, כל משתתף יקבל כובע ומדליה.

ישנם שני מסלולים אפשריים:

1. המסלול הקצר (כ-3.5 ק"מ) – ממבואת המועצה, דרך שבי ציון, לאורך הים עד חצרות יסף.

2. המסלול הארוך (כ-7 ק"מ) – ממבואת המועצה, דרך שבי ציון, לאורך הים עד בוסתן הגליל.

שני המסלולים מתאימים לצעידה, ריצה ורכיבה על אופניים.

בשתי נקודות הסיום תעמוד לרשות המשתתפים הסעה בחזרה לרחבת המועצה.

לו"ז האירוע:

08:00-09:00 – התכנסות וכיבוד קל

09:00-09:15 – טקס חניכת השביל

09:15 – יציאה לשני המסלולים

תושבי המועצה מוזמנים להשתתף באירוע קהילתי מהנה, המהווה את יריית הפתיחה לפרויקט משמעותי וייחודי במינו.