גם בשנת 2017: מטה אשר קיבלה את פרס המינהל התקין

בטקס שהתקיים בירושלים, העניק שר הפנים אריה דרעי לראש המועצה את פרס המינהל התקין. מאז היווסדו של הפרס, שמטרתו לקדם ניהול פיננסי ראוי ברשויות המקומיות, מטה אשר מקבלת אותו באופן קבוע

המועצה האזורית מטה אשר קיבלה השבוע (שלישי 11.12) מידיו של שר הפנים, ח"כ הרב אריה מכלוף דרעי את פרס הניהול התקין לרשויות מקומיות, על התנהלותה לאורך שנת הפעילות השוטפת.
הפרס לשנת 2017 ממשיך את מגמת המנהל התקין במטה אשר - המועצה מקבלת את הפרס ברציפות מיום היווסדו. ראש המועצה יורם ישראלי, שקיבל את הפרס מידיו של דרעי, אמר לאחר קבלת הפרס כי הוא מודה לכל השותפים לדרך. ישראלי הודה למנהלים הישירים לתחום המינהל התקין - סגן ראש המועצה משה דוידוביץ'; מנהלת מחלקת הנהלת חשבונות יהודית שוהם וגזבר המועצה שמעון אהרונסון - "ובעיקר לעובדי המועצה המסורים, המוכיחים שנה אחר שנה מקצועיות, יושרה ואחריות".

ראש המועצה יורם ישראל וגזבר המועצה שמעון אהרונסון מקבלים את הפרס משר הפנים דרעי

נציגי המועצה בקבלת הפרס, מימין: מנהלת מחלקת הנה"ח יהודית שוהם, סגן ראש המועצה משה דוידביץ', ראש המועצה יורם ישראלי וגזבר המועצה שמעון אהרונסון