אימפריה מעופפת: קבוצת הכדורשת של מטה אשר ועלתה לליגה הלאומית

בעונתה השנייה בלבד בליגה הארצית צפון-עמק הצליחה קבוצת הפועל TAV Dental מטה אשר להעפיל למשחק הגמר ולזכות באליפות ובכך קיבלה את הזכות להעפיל לליגה הבכירה. במשחק המכריע ניצחו בתוצאה 0:2 את קבוצת עלית בול בדרך לתואר הנכסף

אליפות נוספת לקבוצה מהמועצה: סיום עונה מתוקה ואליפות בליגה הארצית לקבוצת מטה אשר Tav Dental, שניצחה השבוע (שני 5.6) את קבוצת עלית בול מנצרת עלית והעפילה לליגה הלאומית בכדורשת.

שחקניות מטה אשר הגיעו למשחק הגמר לאחר 2 ניצחונות בסדרת חצי הגמר מול נבחרת העמק, הבנות עלו נחושות ודרוכות לאחר שיחת מוטיבציה והכנה לגמר מול עלית בול – נצרת עלית.

המערכה הראשונה הייתה צמודה ומותחת והסתיימה בניצחון 21:25,  המערכה השניה נפתחה ביתרון של קבוצת עלית בול אך השחקניותהתעלו על עצמן, עודדו אחת את השניה והשתלטו על המשחק עד לניצחון במערכה השנייה בתוצאה 18:25 ו 2 : 0 במשחק כולו.

בכך הוכתרה מטה אשר – TAV DENTAL לאלופת הליגה הארצית - צפון והעמק והבטיחה את ההעפלה לליגה הלאומית.

המאמן מתן נחמיאס מתדרך את השחקניות בפסק הזמן

את הקבוצה הקים ואימן בשעתו יהודה מגן והיא זכתה לתמיכה מהנהלת המועצה ראש המועצה יורם ישראלי וסגניו איל רייז  ומשה דוידוביץ'. הקבוצה נהנית גם מחסות מלאה ורחבה של נילי אלון, היועצת למעמד האישה במועצה. פעילות הקבוצה התאפשרה בזכות חסות יפה ושותפות מלאה עםחברת TAV-DENTAL.

רכזת הכדורשת ליאת רום: " זו האליפות הראשונה לקבוצה בעונתה השנייה בלבד לפעילות בליגה כל הכבוד לשחקניות שנלחמו על כל כדורולמאמן הקבוצה מתן נחמיאס. תודה ענקית לקהל הרב שהגיע ושלא הפסיק לדחוף ולעודד את הקבוצה לכל אורך המשחק, תודה מיוחדת לצוות מחלקת הספורט ולמנהל המחלקה- גל מנצור שהאמינו, טיפחו וקידמו את הענף למרות כל הקשיים...

מאמן הקבוצה – מתן נחמיאס: "אני גאה בבנות על הנחישות, ההקרבה, והתמקדות במטרה של כל אחת ואחת, העבודה הקשה באימונים השתלמה ובאה לידי ביטוי במגרש, זה היה משחק מיוחד, כולנו התרגשנו ביחד וכל כך רצינו ושאפנו למשהו שהגיע לבנות על המאמץ המדהים הזה".

בסיום המשחק בירך מנהל מחלקת הספורט גל מנצור את השחקניות וחלק שבחים למתן המאמן שהזיע כדי לקחת את האליפות... "הייתן צוות מנצח, קבוצה שמחה ומלוכדת", אמר מנצור. "ממש כייף לי ולקהל לראות אתכן על המגרש. התעליתן ליכולת כזו שגם שחקניות היריבה החמיאולכן. עודדתן אחת את השניה כשצריך.גם מי ששיחקה פחות הייתה שותפה אמיתית ומלאה למשחק ולניצחון".

השחקניות והמאמן מודים לקהל המסור, מיד לאחר הניצחון

השחקניות חוגגת את הניצחון המתוק