קבוצת יסעור הוכתרה לאלופת ליגת הטניס של מטה אשר

ליגת הטניס למבוגרים של יישובי המועצה, שעשתה השנה קאמבק היסטורי, סגרה עונה ראשונה. בטקס הסיום הוכתרו מחבטי יסעור כאלופים הראשונים של הליגה, לאחר שניצחו את כל ארבע יריבותיהם. למקום השני הגיעה הקבוצה מכברי ומצובה סיימה שלישית

ביום חמישי (11.5) התקיים טקס הסיום של העונה הראשונה של הליגה האזורית בטניס שהתקיימה במטה אשר בשלושה חודשים האחרונים. בליגה שיחקו שחקנים רק מיישובי המועצה. בסיום המשחקים נקבע שקיבוץ יסעור סיים במקום הראשון, קיבוץ כברי במקום השני וקיבוץ מצובה במקום השלישי.

קבוצת יסעור הורכבה מארבעה שחקנים אביעד כהן, אלחנדרו גוליחוב, כפיר צברי ורותם פורן - כולם תושבי הקיבוץ כמובן. נציגי הקבוצה הזוכה ציינו כי אירוני שדווקא הקבוצה הזוכה מגיעה מאחד הישובים הבודדים במועצה שאין בהם עדיין מגרשי טניס. למרות היעדר מגרש ביתי ניצחו שחקני יסעור בכל ארבעת המשחקים שלהם (כולם במגרשה הביתי של היריבה). חברי הקבוצה אף זכו לסרטון ברכה מפתיע מלא אחרת מאשר שחר פאר, שאף איחלה להם שבקרוב הם יוכלו לשחק טניס במגרשם הביתי.

בסך הכל מנתה העונה הליגה האזורית חמש קבוצות: נוסף לשלוש הראשונות השתתפו בה גם גשר הזיו ויחיעם. מארגני הליגה, דני קופר ורועי זיו, מוסרים שהמשחקים התנהלו בצורה מעולה ומודים לשחקנים ולישובים על שיתוף הפעולה. אין ספק שזאת תחילתה של מסורת של ליגות טניס במטה אשר, בתקווה שבשנה הבאה יצטרפו קבוצות נוספות למפעל הקהילתי החשוב הזה.

נציגי הקבוצה הזוכה חוגגים זכייה היסטורית (צילום: אמיר ירחי)

גביע המועצה. מסורת ספורטיבית מבורכת (צילום: אמיר ירחי)