עוד יום של מעשים טובים במטה אשר

יום המעשים הטובים עמד השנה בסימן של התנדבות גורפת מצד כל עובדי המועצה, ראשי המחלקות וכן של ראש המועצה וסגניו. להלן פירוט חלקי של מהמעשים הטובים וכמובן תמונות מחממות לב מהשטח (צילומים: דורית ריטבו ועובדי המועצה)

יום המעשים הטובים במועצה (שלישי 28.3) עמד השנה בסימן של התגייסות של כל המחלקות לטובת מעשי התנדבות במוסדות שונים במטה אשר. ההתנדבות הייתה גורפת וכללה גם את ראשי המחלקות השונות ואת ראש המועצה יורם ישראלי וסגניו משה דוידוביץ' ואיל רייז. הנה רק כמה מהמעשים הטובים שאנשי המועצה היו מעורבים בהם:

עובדי המועצה מכלל המחלקות התנדבו בנאות הדסה בגשר הזיו ביצירה וגינון וגם שיחקו בינגו ושרו קריוקי עם דיירי המקום. עובדי מחלקת איכות הסביבה ניקו סביב מתחם נאות הדסה. בנוסף, רותי גלעדי מכלוף ממחלקת איכות הסביבה הובילה את פרויקט אקומיוניטי במסגרות החינוך  לאיסוף פסולת אלקטרונית והעברתה למחזור (ראו ידיעה נפרדת), לצד פרויקטים של גינון ומיחזור במסגרות שונות במטה אשר.
עובדי ורכזי מחלקת הספורט השתתפו בפעילויות במרכז אלומה במצובה ובבית הספר מיתר בבוסתן הגליל. עובדי מחלקת תחבורה בנו ספסלים ממוחזרים בבית הספר חורשה בעין המפרץ. ועובדות מחלקת יישובים עשו עבודות פסיפס בבית חורשה בלימן. עובדי מרכז צעירים ביצעו עבודות גינון וצביעה בקשר אדמה.
ואילו חברי הרכב הג'אז של אולפן מטה אשר, כרמל ביג בנד, בהובלת מנחם גרודזינסקי, ניגנו במרכז יום לקשיש נווה אשר ולאחר מכן בבית הספר חורשה.

את יום המעשים הטובים הובילה אחראית תחום ההתנדבות במועצה לירז נפגי.

מחלקת תחבורה בונה ספסל מחומרים ממוחזרים בבית הספר חורשה

מחלקת יישובים בעבודת פסיפס בבית הספר חורשה

מרכז צעירים בצביעה וגינון בקשר ואדמה בבוסתן הגליל

גם ראש המועצה וסגניו השתתפו בהתנדבות.JPG