תלמידי מנור-כברי גייסו 12 אלף שקל וארגנו פסטיבל לחייל הבודד

לרגל יום המעשים הטובים החליטו בני מחזור י"א לארגן אירוע משלהם, שיוקדש כולו למען חיילים בודדים. לאחר מסע גיוס כספים מוצלח באתר Giveback ייצא מחר הפסטיבל לדרך בדשא הגדול של קיבוץ כברי

עדכון: בפסטיבל נאסף סכום של 15 אלף שקל, שיועבר כולו לטובת החיילים הבודדים

לרגל יום המעשים הטובים, החליטו תלמידי י"א מתיכון מנור-כברי לארגן בעצמם אירוע, ועוד איזה אירוע - פסטיבל שלם שיוקדש כולו לחיילים הבודדים.

כמו יתר אירועי יום המעשים הטובים, האירוע יתקיים מחר (שלישי 28.3), על הדשא של קיבוץ כברי. במסגרת האירוע ארגנו התלמידים שוק יד שנייה, דוכני אוכל, פעילויות לכל המשפחה, יריד בגדים וסדנאות. כל אלה לוו בהופעות מוסיקה חיות. יוזם הפסטיבל הוא רועי מכלוף, תלמיד כיתה י"א, שהחליט שביום המעשים הטובים הוא מעוניין לקדם נושא שקרוב ללבו במקום להצטרף לאחת הפעילויות הקיימות.

רועי סחף את בני השכבה שלו וביחד הם הקימו דף לגיוס כספים באתר Giveback. עוד לפני שהחל האירוע כבר הצליחו רועי וחבריו לעמוד ביעד שהציבו לעצמם לצורך מימון הדוכנים, ההגברה והמופעים: גיוס של 12 אלף שקל. כעת כל הכסף העודף יזרום לטובת תרומות לחיילים הבודדים (כולל כמובן ההכנסות מהאירוע עצמו).

פסטיבל החייל הבודד במנור כברי

ברחבי המועצה צפויים להתקיים עוד שלל אירועים לכבוד יום המעשים הטובים. אחר מהם החל כבר חודש - פרויקט שבו משתתפים שישה בתי ספר למחזור פסולת אלטקורנית. הפרויקט מבוצע בשיתוף מפעל אקומיניטי שמעסיק עובדים בעל צרכים מיוחדים. בתמונה: פח שהוצב בבניין המועצה, שגם עובדיה מסייעים באיסוף הפסולת האלקטרנית במטרה לאסוף יותר מ-5 טונות של פסולת - ההישג המרשים של השנה שעברה. ביום שישי 31.3 יתקיים האירוע המרכזי במסגרת יום המעשים הטובים: מירוץ ברוח טובה, שיתקיים זו השנה השלישית בשמורת נחל נעמן. הכינו את הסניקרס.

להלן צילומים מיום היום המעשים הטובים בארבעה מבתי הספר שהשתתפו באיסוף הפסולת האלקטרונית:

יום המעשים הטובים במעיינות

יום המעשים הטובים בשלום עליכם