חברות הכנסת התארחו בכנס המגדר והפוליטיקה של המועצה

ח"כיות מכל הקשת הפוליטית השתתפו בפאנל מיוחד בהנחיית העיתונאית מרב בטיטו שהתקיים במסגרת הכנס "מגדר ופוליטיקה - נשים עושות שינוי" באודיטוריום לוחמי הגטאות. הכנס נערך במסגרת אירועי המועצה לציון חודש האישה הבינלאומי

לרגל חודש האישה הבינלאומי אירחה המועצה באודיטוריום לוחמי הגטאות (חמישי 23.3) כנס מגדר ופוליטיקה בנושא "נשים עושות שינוי". את הכנס הנחתה העיתונאית מרב בטיטו ובפאנל המוביל השתתפו חברות כנסת, שסיפרו על עבודתן ועל החשיבות של נשים במוקד מקבלי (מקבלות) ההחלטות.

בפאנל השתתפו בסופו של דבר שלוש חברות כנסת - ד"ר עליזה לביא (יש עתיד), יפעת שאשא-ביטון (כולנו) ותמר זנדברג (מרצ). מעבר למחלוקות הפוליטיות, דיברו השלוש על שיתופי הפעולה ביניהן בחקיקה, בקידום נושאים מגדריים, כיצד הגיעו לתפקיד ועוד. מהפאנל נעדרו כמה חברות כנסת שביטלו את הגעתן ברגע האחרון ובהן נורית קורן (ליכוד) וקסנייה סבטלובה (עבודה), את אורחות ואורחי הכנס עדיין זכו לדיון מרתק בהנחייתה המקצועית של בטיטו. כמו כן השתתפה באירוע היועצת האסטרטגית והפרשנית הפוליטית אמילי מואטי, שסיפרה על פעילותה הציבורית.

בחלק האמנותי, אנסמבל נערות הספוקנוער כבשו את לב הקהל, שהצליפו מיטב הגיגים על היבטים של מגדר ופוליטיקה כפי שמצטיירים בעיניהן.

בכנס השתתפו חברות הוועדה לקידום מעמש האשה של המועצה, וכן ראש המועצה יורם ישראלי וסגניו משה דוידוביץ ואיל רייז.

משתתפות הפאנל המחנה מירב בטיטו וחברות הכנסת זנדברג, שאש-ביטון ולביא

חברות הוועדה למעמד האישה של מטה אשר