הישגים לטניסאים הצעירים בתחרות מיוחדת לפורים בחיפה

15 שחקנים ממועדון הטניס מטה אשר השתתפו בטורניר של מחוז צפון. שניים מהטניסאים סיימו במקום הראשון וגם היתר חזרו עם הישגים מרשימים

השבוע (שלישי 14.3) הסתיימה תחרות טניס פורים בחיפה. בתחרות האזורית למחוז צפון השתתפו 15 שחקנים ממטה אשר בגילים שונים, שרשמו הישגים נאים. להלן כמה מהתוצאות שהושגו בתחרות:

עופר הכהן מגעתון זכה במקום הראשון לבנים עד גיל 14. אדר כהן מאילון שיחזרה את ההישג המרשים וזכתה במקום הראשון לבנות עד גיל 10. כהן, תלמידת כיתה ד' בבית ספר מעיינות, מדורגת במקום הראשון בארץ לגילה. אדר מתאמנת 4 ימים בשבוע עם המאמן קותי ואזנה ומדריך הכושר שקד קינן ביישובים השונים במועצה (יחיעם, גשר הזיו וכברי)  וכמעט בכל סוף שבוע או חופשה מתחרה בתחרויות שונות בארץ.

טניסאית מבטיחה נוספת, נועה שוסטרמן מלימן, זכתה זכתה במקום השלישי לבנות עד גיל 14; רום רגב מגשר הזיו זכה במקום הרביעי בתחרויות הבנים עד גיל 12.

עדי הדס משלומי זכה במקום הראשון בתחרות התנחומים עד גיל 16; אורן שווגר מכפר ורדים סיימה במקום החמישי לבנות עד גיל 12.

כל הכבוד לשחקנים ולמאמנם קותי ואזאנה על העבודה וההשקעה. בהצלחה בתחרות הקרובה שתתקיים בחופשת הפסח.

עופר הכהן מגעתון. מקום ראשון עד גיל 14

אדר כהן מאילון. מקום ראשון לבנות עד גיל 10