אבירי השולחן העגול: נציגי המתנדבים במטה אשר נפגשו לפורום משותף

במפגש ראשון מסוגו שיזמה יחידת ההתנדבות של מטה אשר הדגישו נציגי הארגונים והעמותות הפועלים בשטחי המועצה את חשיבות שיתוף הפעולה ביניהם ככלי לחיזוק החוסן הקהילתי. המטרה הבאה: לגייס ארגונים התנדבותיים נוספים לפורום

"במפגש ייחודי וראשון מסוגו שהתקיים באולם המליאה ברגבה נפגשו אתמול (שני 13.2) ארגוני המתנדבים השונים הפועלים כיום באזור מטה אשר לשולחן עגול. מטרת הפורום היא ליצור שפה משותפת, מטרות משותפות, שיח התנדבותי ושיתופי פעולה בין הארגונים השונים באזור למען תושבי המועצה כדי להוביל שינוי חברתי וליצור חוסן קהילתי.

את השולחן העגול יזמה יחידת ההתנדבות של מטה אשר, בניהולה של לירז נפגי והנחה אותו רמי סטויצקי, מפתח תשתיות התנדבות ביחידה. באירוע השתתפה איילת אסולין, המפקחת המחוזית להתנדבות מטעם משרד העבודה והרווחה שיחידת ההתנדבות מסופחת אליה. בפתיחת הפורום נכחו ראש המועצה יורם ישראלי וסגניו, משה דוידוביץ ואייל רייז. השלושה נתנו את ברכתם ותמיכתם המלאה בקידום העלאת השיח ההתנדבותי בקרב העמותות, הארגונים והמחלקות השונות במועצה.

"אנו מצפים לראות מכלל הארגונים את שיתופי הפעולה והקמת פרויקטים משותפים בהמשך הדרך ולקדם את ההתנדבות הן בקריאה למספר מתנדבים רב יותר והן להתנדבות מקצועית בתחומים שונים", אמר ישראלי בפתח המפגש.

ראש המועצה מברך את משתתפי הפורום

בין הארגונים החברתיים שהשתתפו בשולחן העגול: מכינת נירים, עמותת כיוונים, נווה אייל, אקים, ארגון פעמונים, שותפות ביחד, עמותת אחווה והביטוח הלאומי. מטעם המועצה השתתפו במפגש נציגים ממחלקות הביטחון, הרווחה, החינוך, מחלקת יישובים, והיועצת לקידום מעמד האשה נילי אלון. כמו כן השתתפו במפגש נציגים מבית ספר חופי הגליל ומשלוחת המתנ"ס בשיח דנון .

מנהלת היחידה לירז נפגי מוסיפה כי ביחידה ישמחו לראות כמה שיותר ארגונים התנדבותיים מצטרפים לשיתוף הפעולה. כל גוף התנדבותי המעוניין בכך מוזמן ליצור עמה קשר בטל' 050-6952118 או במייל lirazn@matteasher.org.il